Masterminds
met internet

Of vakidioten, noem ons zoals je wil

Onze wereld wordt exponentieel digitaler. Wij zoeken voor je uit bij welke ontwikkelingen jij wel en/of geen baat hebt. Masterminds of vakidioten, noem ons zoals je wil: wij maken slimme oplossingen voor complexe vraagstukken.

We willen altijd iets kunnen verbeteren. Met alles wat wij doen maken we jouw werk leuker, makkelijker, efficiënter en dus succesvoller! Dat is onze drijfveer. Al tien jaar lang. Ieder project heeft zijn eigen uitdaging: van Startup tot retail en van cultureel tot overheid.

Onze methode

Alle oplossingen die je nodig hebt, ontwikkelen en regelen we inhouse. We beginnen altijd met denken, met strategie en advies, daarna gaan we pas doen. Dan ontwikkelen we de look en feel en schrijven de core logica. We maken een slim samenspel tussen inhoud, vorm en functie.

 

Ons DNA in het kort

 • Experiment

  Door te experimenteren ontdekken we wat wel en wat niet werkt, maar meer nog waarom en hoe het werkt. Zo maken we onszelf elke dag weer slimmer.

 • Ervaring

  We combineren die kennis met 10+ jaar ervaring in het omgaan en werken met nieuwe mogelijkheden en technologie. Niet voor niets zijn onze klanten gemiddeld 7 jaar of langer klant bij Slash2.

 • Slim kiezen

  Wij zijn voorstander van harde keuzes maken. De juiste keuzes zijn niet altijd de makkelijkste. Wij helpen met het maken van die keuzes. We schieten liever met scherp dan met hagel.

 • Samenwerken

  We geloven dat niet alles te automatiseren is. Je moet open staan voor goede ideeën van anderen. We bedenken oplossingen voor mensen. En zo praten we er met jou dus ook over.

 • Commitment

  We weten hoe belangrijk onze oplossingen voor je zijn. Dus we zijn er als het er echt op aan komt. 24/7.

Een paar cijfers

41+ miljoen over ons e-commerce platform

4.891 dagen live

Onze uptime was vorig jaar 99,99%

Espressoapparaat counter:  72.454 kopjes

2.887 potjes pool

 

Masterminds

Werner Danhof

Werner Danhof

Consultant

Wytse Vellema

Wytse Vellema

Development

Siljan Rienstra

Siljan Rienstra

Development

Jeffrey Zant

Jeffrey Zant

Development

Jeroen Lammerts

Jeroen Lammerts

Development

Jurgen van Arragon

Jurgen van Arragon

Development

Jelle Faber

Jelle Faber

Design + frontend

Sytze Tempel

Sytze Tempel

Development

Jij?

Jij?

Developer

Jij?

Jij?

Developer