Waterbedrijf Drenthe

Toptaken website voor 200.000+ klanten

Ontwikkel een nieuwe responsive website op basis van het Toptaken principe en bedenk een oplossing voor de complexe structuur en het aantal pagina’s.

We realiseerden een overzichtelijke Toptaken website met minder tekst, een heldere structuur, de helft aan pagina’s en meer beeld.
Iedere bezoeker kan nu snel én eenvoudig de gewenste taak uitvoeren!

Toptaken

Bij een Toptaken website kan de bezoeker snel de juiste informatie vinden en een bijbehorende taak makkelijk uitvoeren. Een Toptaken website wordt daarbij zo ingericht, dat de meest gevraagde onderwerpen van dat moment (de zogenaamde toptaken) snel te vinden zijn. Als er een taak uitgevoerd kan worden op een pagina, is deze taak duidelijk zichtbaar en eenvoudig uit te voeren. Daarnaast zijn de ‘tiny-tasks’ goed te bereiken via een zoekfunctie of andere navigatie mogelijkheid, waarbij de bijbehorende taak weer snel en makkelijk is uit te voeren.

80% van de bezoekers komt voor 20% van de taken.

Wijzigingen doorgeven

Onderdeel van het Toptaken principe is dat taken eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Samen met het WMD klantenpanel en de afdeling klantcontact zijn alle formulieren geoptimaliseerd.

Bij het inrichten van de formulieren is de volgorde logisch, het aantal stappen verminderd en krijgt de bezoeker bij iedere invoer gelijk feedback. Om fouten in adres- en rekeninggegevens te voorkomen wordt er gebruikt gemaakt van externe validatie tools.

Bij de realisatie van onze, best complexe, website heb ik Slash2 ervaren als een betrokken partner. De eerlijke en open manier van communiceren werkt uitermate plezierig. Dankzij hun expertise, flexibiliteit en korte lijnen hebben we nu een heldere en overzichtelijke website. Een echt visitekaartje.

Drinkwaterbedrijf WMD

Storingen & onderhoud

Storingen en onderhoud worden sinds de nieuwe website realtime gesynchroniseerd met informatie uit Sharepoint. Op basis van het type storing plaatst de storingen module relevante informatie bij de storing, zonder tussenkomst van een WMD medewerker.

Meer weten?

Namens het hele team vertel ik u graag meer over Toptaken

Werner Danhof

Straks als eerste ons nieuwe artikel lezen?

volg ons: